Cfas bv heeft ervaren medewerkers in dienst, die beschikken over een schat aan nationale en internationale management ervaring. Ervaring bij goed lopende, gestructureerde en renderende ondernemingen, maar ook bij ondernemingen waar structuur ontbreekt en het rendement te wensen over laat. Deze ervaring kan worden ingezet als consultant, maar ook door, bijvoorbeeld, interimmanagement. Als coachende manager of, als 't moet, meer directief. Samen werken we aan doelen en zorgen voor de realisatie daarvan.

Strategie, stuctuur, heldere, duidelijke, efficiënte processen en realistische doelen zijn voor elke onderneming onmisbaar. Daar werken we samen aan, zodat uw onderneming zo snel als mogelijk weer op eigen benen kan staan. De Novib-methode, zeg maar. Geen water geven, maar leren hoe je een put slaat.

Voor elke grootte van uw onderneming heeft Cfas bv kennis en ervaring in huis. Of u uw onderneming bedrijft als ZZP-er, MKB-ondernemer of DGA van een BV, bij Cfas bent u aan het juiste adres voor een vertrouwd advies.